Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-112444]

BAŞAT TEKSTİL LAMİNASYON

112444 - BAŞAT TEKSTİL LAMİNASYON

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Firmamız ayakkabı , çanta , promosyon çanta , kemer , dış giyim , iç giyim , şapka , otomotiv gibi sektörlere gerek malzemeli gerekse Fason laminasyon olarak hizmet vermektedir.

Laminasyon çeşitleri ; Film Laminasyon Tutkal Laminasyon Lateks Laminasyon

Firma Faaliyet Alanları ;

Teknik tekstil ve Laminasyon konusunda 20 yıllık tecrübesiyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize sadece kaliteli hizmeti değil , ihtiyaçlarına yönelik hızlı , doğru ve kalıcı çözümler bulmayı ilke edinip bu yolda devam etmekteyiz.

Firmamız ayakkabı , çanta , promosyon çanta , kemer , dış giyim , iç giyim , şapka , otomotiv gibi sektörlere gerek malzemeli gerekse Fason laminasyon olarak hizmet vermektedir. Laminasyon çeşitleri ; Film Laminasyon Tutkal Laminasyon Lateks Laminasyon 2016 yılının son çeyreğinde yaptığı yatırım ve araştırmalar neticesinde Nonwoven Spunbond ( dokusuz örgüsüz kumaş) , Meltblown satışınada başlamış olan firmamız kendi bünyesinde nonwoven kumaşa uyguladığı aplikasyonlar ile de ürüne artı değerler katarak , sektörün bu konudaki tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Nonwoven kumaşa uyguladığımız aplikasyonlardan bazıları; Baskılı ve ya baskısız Opp, Cpp, Selefon Laminasyonu, Tüm Renk Çeşitleriyle Metalize Laminasyon Flekso Baskı Hizmeti Spunbond - Meltblown - Spunbond ( Sms , Smms, Ss) ve talebiniz üzerine her

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR