Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-43316] Rusça Çevirisi İçin

POLIKOR TEZGAH

43316 - Polikor Tezgah

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Firmamız 1992 yılından itibaren Polikor Tezgah sektöründe faaliyet göstermekte olup, müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalarda bu ilke doğrultusunda hareket etmiştir.
Firmamızın satışını yaptığı ve profesyonel proje uygulamalarında kullandığı tüm malzemeler IS0 9001, ISO 14001 ve TSE standartlarına uygun olup sektöründe öncü, kaliteli, güvenilir, sağlıklı ve dayanıklı ithal ve yerli markalara aittir.
PolikorTezgah. Com alanında uzmanlaşmış deneyimli kadrosuyla , projelerinizde sizlere her türlü desteği vermeye hazırdır. Firmamız sektördeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, uygulama alanlarına taşımaktadır. Bu gelişmeler ve yenilikler sayesinde vermiş olduğumuz hizmetin ve kalitemizin her geçen gün arttığını ve bu gelişmelerin bizi diğer firmalardan ayırdığını anlamaktayız. Kalitemizi müşterilerimizin beklentilerinden daha yukarı seviyenin üzerine çıkarmaya çalışmak önceliklerimiz arasında olacaktır.
Sektöründe öncü kurum ve kuruluşlarla sürekli işbirliği içerisinde olan firmamız her geçen gün yeni çözüm ortakları edinmektedir. . Bu katılımlarla birlikte çalışma gücümüz ve direncimiz her geçen gün daha da artmaktadır.
Tanıtım ve satışını yaptığımız ürün grupları okullar, spor merkezleri, hastaneler, fabrikalar, alışveriş merkezleri mağazalar ve ofislerin yanında orta ve üst düzey konut projelerinin dekorasyonlarında duyulan ihtiyacı, PolikorTezgah. Com geniş ve kaliteli ürün yelpazesi ile karşılayabilmektedir.
Her geçen gün artan referansları, ürün ve hizmet kalitesiyle , yoluna büyüyerek devam etmektedir.

Kalite ve hizmet anlayışımız, müşteri portföyümüzün istekleri doğrultusunda gelişmektedir.

Polikor Tezgah. la birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşamanız dileğiyle. . .

Firma Faaliyet Alanları ;

solid surface, solidcor, akrilik, mutfak, banyo, bar tezgahı, labaratuvar, tezgah, karşılama bankosu, policor, lg, wilsonart, samsung, getaart, hanex, avonite, staron

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 1 'dir.

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR