Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-30699] Rusça Çevirisi İçin

SERSAN SERIGRAF

30699 - SERSAN SERiGRAF

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

KARTON EL ÇANTASI, karton reklam çantaları, karton reklam çantası
KARTON POŞET, KARTON KUTU iMALATI, KARTON PROMOSYON ÇANTALARI, BASKILI KARTON ÇANTALAR, BASKISIZ KARTON ÇANTALAR, KARTON MAĞAZA ÇANTALARI VE SERiGRAF BASKI, OFSET BASKI, EKSANTiRiK METAL PRES iŞLERi YAPMAKTAYIZ.

Firma No : NTX 30699 - RESİM 1
Firma No : NTX 30699 - RESİM 2
Firma No : NTX 30699 - RESİM 3

Firma Faaliyet Alanları ;

Sersan Serigrafi 1990' dan günümüze Genel olarak " karton çanta ve kutu imalatI" yapmaktayIz. amerikan Bristol kağIt, kuşe kağIt, krome karton ve kraft kağIt olup, talep edilmesi halinde diğer kağIt türlerinide kullanmaktayIz. Trigomi ( resim baskI ) olarak basmaktayIz. ister tek renk, ister resim baskI, ister fazlasI. . . Karton çanta ve kutularIn üzerine yaptIğImIz önemli bir uygulama' da, yaldIz baskI ve grofaj işlemleridir. YaldIz işlemi, varak ( altIn ) yaldIz veya gümüş yaldIz baskI olup, özel olarak film ve klişe hazIrlanarak yapIlan baskI işlemidir. Gofraj işlemi kabartma olup, özel olarak film ve klişe hazIrlanarak yapIlan, yazI veta resmin üzerine baskI yapIlarak görüntüye derinlik kazandIran işlemlerdir. Birçok değişik ebat ve farklI kağItlardan seçeneklerinden oluşan kağIt poşetlerimiz isteğe baplI olarak mat veya parlak selefon kaplama işlemi yapIldIktan sonra kalifiye personellerimiz tarafIndan titizlikle üretilmektedir. KağIt- Karton çantalarImIz üretim zincirinin her aşamasInda kalite kontrolden geçmektedlr. Cazip fiyatlardfa, uygun ödeme koşullarI ile "Önce kalite" diyorsanIz biz hizmet vermeye hazIrIz. BaskIlI veya baskIsIz Poşet, Çanta ve Kutu imalatlarInIzda bize danIşmadan karar vermeyiniz.

Kağıt çanta, kağıt çantalar, kağıt çantacılar, kağıt poşet, kağıt poşet imalatı, kağıt poşet imalatçıları, kağıt poşet imalatçısı, kağıt poşet üretimi, kağıt poşet üreticileri, karton çanta imalatı, karton poşet, takviyeli çanta, takviyeli poşet, karton kutu imalatı, reklam çantası, reklam çantaları, , karton çanta üreticisi, , karton kutu üreticileri, karton kutucular, mukavva kutu, cartoni packing, mukavva kutucular, cardboard, , promosyon cartoni packing, paper label, bag, label, karton poşet imalatçısı, karton poşet imalatçıları, karton poşet imalatı, karton poşet üretimi, karton poşet üreticileri, karton poşet üreticisi, karton poşetçiler, karton kutu imalatçıları, karton kutu üretimi, karton kutu üretenler, karton çantalar, karton promosyon çantası, karton promosyon çantaları, karton pıromosyon çantası

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR