Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-107108]

FILEM EV TEKS AMB. PRO. SAN VE TIC LTD ŞTI

107108 - filem ev teks amb. pro. san ve tic ltd şti

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Çamaşır filesi üreticisi, Çamaşır fileleri toptancısı

Firma Faaliyet Alanları ;

Firmamız 1995 yılında İstanbul Bayrampaşa ilçesinde tekstil sektöründe imalatçı olarak faaliyetlerine başlamıştır. Çeşitli tekstil ürünleri konusunda imalat çalışmaları gerçekleştiren firmamız ev tekstili ve çeyizlik tekstil ürünleri konusunda çalışmalarını yoğunlaştırarak faaliyetlerine bu alanda devam etme kararı almıştır.

Neden Çeyizlik tekstil ürünleri ve ev tekstili ?
Gerek hitap ettiği müşteri portföyünün beklentilerini, gerekse imalatında kullanılan malzemelerin yüksek kalitede ve hassas bir işçilik ile işlenmesi hususundaki gereken hassasiyeti göstermiş bulunmaktayız.
Günümüzde yüzlerce çeşit, birbirine uyumlu yine yüzlerce renk kombinasyonları ile sürdürdüğümüz üretimimizde modellerimiz ile sektörde ayrı bir yer edinme konumuna gelmiş bulunmaktayız.
Çeşitlerimiz olarak ise farklı desen ve işlemelerimiz, buzdolabı örtüleri, salon mutfak takımları, bohça, hurç setleri, havlu takımları ve peçete, işlemeli sehpa takımları halen imalatını sürdürmekte olduğumuz ürünlerimizin genel başlıklarıdır.

HEDEFLERİMİZ. .
Sultangazi indeki yerimize 2000 yılında geçerek sizlerin alanını ve kapasitemizi artırdık. Ayrıca ürün gamında çeşitlerimizi çoğalttık. Model seçmelerimizde ve renk kombinasyonlarında sizlerin beğenisine yüzlerce ürün sunabilmenin gururunu yaşıyoruz.
İmalat kalitemizden ödün vermeden, ürün seçenekleri ve modellerimizde beğenileriniz doğrultusunda artışa devam ederek ev tekstil ve çeyizlik tekstil ürünleri konusunda hizmetinize devam etmekteyiz. Parolamız Çeyizde Kalite ve Dürüstlük olduğu gibi amacımız da sizlere her zaman daha iyisini ve güzelini sunabilmek olacaktır.
35 x 45 çamaşır yıkama filesi, 40 x 60 çamaşır yıkama filesi, 50 x 70 çamaşır yıkama filesi, 60 x 90 perde yıkama filesi, sütyen yıkama filesi, eşarp yazma tülbent yıkama filesi, çorap yıkama filesi ve iç çamaşır yıkama filesi, kravat yıkama filesi, Çamaşır Yıkama Filesi ( 3 Kg + 1 Kg ) en iyi fiyatla Hepsiburada, çamaşır filesiÇamaşır yıkama filesi, çamaşır yıkama, durulama ve sıkma esnasında çamaşırlarınızın yıpranmasını önler. Uzama, sünme, yırtılma yapmaz. Uzun süre dayanıklıdır. Çamaşır Filesi. Görünüm: Liste / Tablo. Göster: … ÇAMAŞIR FİLESİ ORTA BOY. Uzun ömürlüdür. … KİRLİ ÇAMAŞIR TORBASI. TSK Standartlarına uygun, Makinem özellikle penyelerimi delik deşik ediyordu. Çamaşır filesini aldım çok memnun kaldım. Bazen iki torbayı birden doldurup makineye koyuyorum. Artık çamaşırlarım yırtılmıyor, Özellikle çamaşır makinesi eski olanların ihtiyaç duyduğu bir ürün. Sizinde çamaşırlarınız ilk yıkamada , Çamaşır Yıkama Filesi modelleri, çamaşır yıkama filesi markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları, filem, filemfile, bebek küvet filesi, oklava filesi, kullan at sünnet kilodu nergiz ticaret
Çamaşır Filesi ( Fileci )
Çamaşır Yıkama Filesi
Çamaşır makinesinde tüm eşyalarınızı bir arada yıkayabileceğiniz, küçük eşyaların hırpalanmasını makinenin herhangi bir yerine sıkışmasını önleyen çok kullanışlı
bir ürün Çamaşır Yıkama Filesi
kullanıldığı yerler, Özellikle fabrikalar, öğrenci yurtları, oteller, yatılı okullar, kışlalar( askeri birlikler) , inşaat şirketleri, hastaneler, çamaşırhaneler, çamaşır yıkama fabrikaları, toptan perakende satış yapan ticarethaneler ve web sanal mağzalar için, için idealdir.
________________________________________
Çamaşır Filesi
Perdeler, yünlüler, pamuklular, sentetikler ve çamaşır makinesinde yıkanan tüm ürünlerde kullanılabilir. Çamaşırlarda ki düğme, kopça, pul, boncuk, kanca, aksesuar ve makinenize zarar verecek tüm maddeler çamaşır makineniz için özel üretilen filenin içine düşer.
Çamaşır yıkama filesi, çamaşır yıkama, durulama ve sıkma esnasında çamaşırlarınızın yıpranmasını önler
İç çamaşırı, çorap v. b. küçük giysilerin makine kenarlarına sıkışmadan yıkanmasını sağlar.
Hassas giysilerin çamaşır makinesinde zarar görmeden yıkanmasını sağlar. Son derece ince bir dokumaya sahiptir. agzı bogmalıdır. . açılmaz. . diğer çamaşırlara zarar vermez.
çamaşır filesi, çamaşır filesi nerde satılır, çamaşır filesi imalatı,
ÇAMAŞIR YIKAMA FİLESİ, Nergiz ev tekstili, bakliyat filesi, meyve filesi, bakliyat yıkama filesi, meyve yıkama durulama filesi, bebek arabası sineklik ile ilgili aramalar puset için

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 1 'dir.

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR