live support








Rusça Çevirisi İçin
.:: NIDAMNUR EV TEKSTILI ::.

Company No:20905 Image No-001- ; 


Çamaşır Makine Filesi; yapılan deneyler sonucu suyun ve deterjanın çamaşır makine filesine rahat girip çıkması, kirlerin rahat çıkması için özel olarak tasarlanmış gözenekleri ve kumaşı ile siz değerli tüketiciler için üretilmiştir. Makinenizi ve çamaşırlarınızı düğme, kopça, pul, boncuk, kanca ve aksesuarlardan korur. Perdeler, yünlüler, pamuklular, sentetikler ve çamaşır makinesinde yıkanan tüm ürünlerde kullanılabilir. Çamaşırlarda ki düğme, kopça, pul, boncuk, kanca, aksesuar ve makinenize zarar verecek tüm maddeler çamaşır makineniz için özel üretilen filenin içine düşer, makinenize zarar vermesini önler ve yıkanacak ürünlerin çamaşır yıkanırken filenin içinde olması nedeniyle yıpranmaz. Yıkama esnasında dönerken sürtünmesini önler ve yıkanan çamaşırlarda iz olmaz, rengi solmaz, yırtılmaz, aşınmaz ve yıpranmaz.

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE